Mijn verhaal

“Caecilia is de beschermheilige van de muziek”

In het jaar van mijn geboorte bouwde mijn vader een klavecimbel. Het klavecimbel en ik groeiden samen op. Mijn eerste kinderstoel stond aan de werkbank van mijn vader. Daar maakte hij de dokjes en toetsen van het klavecimbel. Ik leerde lopen en stootte mijn hoofd aan het klavecimbel waar ik eerst wel, en later niet meer onderdoor kon lopen. Het sprak voor mij vanzelf dat ik erop zou gaan spelen. Het klavecimbel koos mij, zullen we maar zeggen.

Mijn eerste bewuste herinnering was toe ik op vierjarige leeftijd de Matthäus hoorde. Ik was diep onder de indruk. Caecilia is de beschermheilige van de muziek en de musici. Al snel voelde ik de verantwoordelijkheid die bij die naam hoort. Ik begreep al jong dat muziek een universele taal is en dat cultuur een belangrijke rol speelt in het leven van mensen.

Nu ben ik in de positie dat ik anderen kan helpen met het verwezenlijken van hun culturele plannen. Ik kan je alle zakelijke beslommeringen uit handen nemen. Financieel management, personeelsbeleid, communicatie, productie, beleidsontwikkeling, concertplanning en PR. Of misschien zoek je alleen iemand die de financiële dekking waarborgt: fondsenwerving, aanvraag van subsidies, het vinden van sponsors, het organiseren van activiteiten voor de vriendenkring. Zo kun jij je concentreren op de artistieke leiding van je project.