Team

Twee professionals werken één dag per week mee aan mijn projecten en opdrachten: Anne Schram en Soscha de Klerk. Hieronder stellen zij zich voor.

Anne Schram Ouweneel

Als copywriter, tekstschrijver en redacteur zet ik mij graag in voor de opdrachtgevers van Caecilia. Sinds 2016 schrijf en redigeer ik projectplannen voor haar. Ik zorg ervoor dat de tekst goed loopt, dat het projectplan er aantrekkelijk uitziet en dat er geen fouten in de tekst staan. Ook check ik het plan op inconsistenties. Soms doe ik artistieke suggesties om een plan beter te maken. Samen met Caecilia heb ik het schrijfproces zo gestroomlijnd dat we in relatief korte tijd, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, een steengoed plan kunnen schrijven.

Ik hou eigenlijk van alle soorten kunst en cultuur. Als ik toch iets moet noemen, dan poëzie, literatuur, rock, blues, film, public art, Afrikaanse percussie, geschiedenis en kleinschalige festivals. Via Caecilia’s opdrachtgevers maakte ik kennis met nieuwe werelden, zoals klassieke muziek en verrukkelijke, opzwepende gnawa.

www.schramouweneel.nl

Soscha de Klerk

Sinds 2021 heb ik Caecilia geassisteerd bij de fondsenwerving van uiteenlopende projecten. Hiermee heb ik inmiddels genoeg ervaring opgedaan om mijn eigen fondsenwervingspraktijk te beginnen. Vanuit Funds and Friends help ik u graag bij het doen van aanvragen voor uw project.

Ik ben in 2020 afgestudeerd als cultureel ondernemer aan de Minerva Academie voor Popcultuur. Ik heb altijd een passie gehad voor theater, festivals en muziek. Daarnaast heeft cultuur voor jeugd een speciaal plekje in mijn hart. Ik geniet er van om via fondsenwerving bij te kunnen dragen aan een succesvol cultureel product. Ik woon sinds 2016 in Groningen en ik heb veel bewondering voor de drive en de diversiteit van het culturele veld in de drie noordelijke provincies. Ik heb hier inmiddels een fijne klantenkring opgebouwd, maar ik ben ook voor klanten in andere delen van Nederland beschikbaar.

Wilt u met mij in contact komen? Dat kan via: fundsandfriends@gmail.com

Anne Schram Ouweneel
copywriter, tekstschrijver en redacteur

Fotografie: Toon Vieijra

Soscha de Klerk
cultureel ondernemer