Sounds like Juggling (Stichting Goed Bezig!)

Zakelijke leiding en fondsenwerving (2021 – heden)

Stichting Goed Bezig! ontwikkelt, ondersteunt en programmeert nieuwe, inventieve, interdisciplinaire muziekvoorstellingen met een maatschappelijk thema. Het hoofddoel van de stichting is om met muziek het publiek aan het denken te zetten over maatschappelijk urgente thema’s, met name op het gebied van mens-natuur, technologie-ecologie en groep-individu. In alle producties wordt gewerkt met nieuwe sounds en zelfgebouwde instrumenten. Afhankelijk van het thema wordt samenwerking gezocht met makers uit andere disciplines.

Momenteel werk ik aan de voorstelling PUINBAL. Dit wordt een multidisciplinaire voorstelling die muziek, objectmanipulatie en bewegingstheater combineert in een uniek geheel. Met PUINBAL vervolgen jongleur Guido van Hout en componist Arthur Wagenaar hun onderzoek naar het ‘jongleerconcert’, een nieuw genre waarin zij pionierswerk verrichten. Dankzij zelfgebouwde instrumenten die te bespelen zijn door ermee te jongleren, wordt muziek zichtbaar en jongleren hoorbaar. De cast bestaat uit twee muzikale jongleurs en twee jonglerende muzikanten. Naast Guido en Arthur zijn dat jongleur Finn Waltersmann en slagwerker Agata Kruszewska, twee multitalenten. De regie is in handen van de veelvuldig bekroonde choreograaf Ryan Djojokarso.

PUINBAL speelt in seizoen ‘22-’23 in theaters en op festivals in Nederland en Vlaanderen. In totaal zijn er 27 voorstellingen voor in totaal 4050 bezoekers.

https://www.arthurwagenaar.nl/project/soundslikejuggling-2/